Despre noi

Antreperenor general

MASTERBUILD General Contractor & Property Developer este una dintre primele companii de construcții cu capital privat din România, înființată la începutul anilor 2000 în Bucureşti.

Cu misiuni internaționale în Europa Centrala si de Est, Asia sau Africa, precum și pe întreg teritoriul României, deținem capacități complete de servicii în Management de Proiect, Antrepriza Generală și Lucrări Speciale pentru clienți corporativi și instituționali locali și internaționali.

Energie verde 

MASERBUILD Energy dezvoltă și construieste parcuri fotovoltaice la sol și centrale fotovoltaice pe acoperișuri industriale în toată țara. De asemenea, compania operează cu success propriile parcuri fotovoltaice.

Datorită unui spectru larg de competențe comerciale și tehnice  ale echipei, serviciile MASTERBUILD acoperă toate etapele unei dezvoltări: de la prebugetare, achizitie/negociere teren sau imobil, până la finanțarea proiectelor sau planificarea urbană și zonarea, proiectarea arhitecturii, value engineering, construcții, management, managemetnul calității, până la recepția proiectelor, operare şi întreţinere.

MASTERBUILD operează cu cele mai bune practici și procese din domeniul construcțiilor validate internațional, diferentiindu-se prin  cunoașterea aprofundată a pieței locale de construcții, a proceselor de achiziții și a legislației locale,  prin echipa internă de specialiști cu înaltă pregătire și rețeaua solidă de parteneri și furnizori.

Galerie

Partenerii noştri

Aflați mai multe despre noi